Accuworld en Kleinbussink Apeldoorn bundelen krachten

Groot nieuws voor iedereen in Apeldoorn en omstreken: Accuworld en Kleinbussink Apeldoorn bundelen krachten en gaan vanaf 1 juni 2020 samen verder onder het management van Accuworld. 

 

Accuworld - Accuworld en Kleinbussink Apeldoorn bundelen krachten vanaf 2020Krachten bundelen

Accuworld is al enige tijd op zoek naar een nieuwe, geschikte locatie in Apeldoorn, waar ook het assortiment aan producten en diensten kan worden uitgebreid.

Deze locatie is gevonden in de locatie van Kleinbussink. Met het overnemen van het bedrijf, zal Accuworld vanaf 1 juni 2020 een uitgebreid assortiment aan producten en diensten gaan aanbieden, namelijk die van Kleinbussink en Accuworld gecombineerd.

Accuworld is de specialist in alles wat met accu’s, batterijen en toebehoren te maken heeft. Kleinbussink is al 100 jaar een begrip en de specialist voor gereedschap, techniek en veiligheid. Het bundelen van deze krachten biedt prachtige mogelijkheden voor ons, maar ook voor alle klanten. Onze nieuwe winkel is straks een one-stop shop voor alles wat met elektronica en gereedschap te maken heeft.

 

Vuurwerk

Vanaf 2020 zal Accuworld vanaf de nieuwe locatie vuurwerk gaan verkopen. Rond de jaarwisseling kunt u bij ons terecht voor een groot assortiment aan prachtig siervuurwerk en knalvuurwerk.

 

Locatie

Vanaf 1 juni 2020 wordt de nieuwe locatie van de samengevoegde bedrijven het pand van Kleinbussink Apeldoorn. U kunt ons dus straks vinden op het volgende adres:

Koninginnelaan 64
7315 BT Apeldoorn

 

Tot 1 juni 2020 blijven beide bedrijven gewoon actief op de huidige locaties, dus Accuworld is gewoon nog te vinden aan de Monseigneur Nolensstraat 19, 7331 RB in Apeldoorn.

 

Dus vanaf 2020: Accuworld en Kleinbussink Apeldoorn bundelen krachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *