Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Wellicht vindt u hieronder al het antwoord. Anders kunt u een bericht sturen.

Wat voor winkel is Accuworld?

Accuworld is gespecialiseerd in alles wat met accu’s en batterijen te maken heeft. Zo kunt u bij ons terecht voor nieuwe accu’s, maar ook accu revisies en accu toebehoren zoals opladers. Wij reviseren accu’s voor allerlei apparaten. Denk hierbij aan e-bike, auto, laptop, smartphone, powertool en meer.

Hoe weet ik de prijs van het product dat ik wil?

De producten waar Accuworld mee werkt hebben veelal een dagprijs. Vandaar dat we u vragen om even via een berichtje te laten weten wat u zoekt, zodat wij u de scherpst mogelijke dagprijs kunnen bieden. Zo bent u altijd verzekerd van de laagste prijs.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Betalen bij Accuworld is heel gemakkelijk en vooral veilig. Als u bij ons digitaal een product koopt, kunnen we u een betaalverzoek sturen via de email. Als u een zakelijke klant bent, kan betaling uiteraard ook op rekening. In onze winkel zelf is betaling via de pinpas of contant mogelijk.

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling thuis heb?

Zodra u bij ons een product bestelt, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij bestellen het product bij de leverancier en sturen het daarna direct door. Meestal heeft u het product met 2-3 werkdagen in huis.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Contact opnemen met Accuworld is heel gemakkelijk. Op deze contactpagina en in de footer van de website treft u onze contactgegevens. U kunt ons bellen, mailen of via Whatsapp benaderen. Langskomen in Apeldoorn kan uiteraard ook. Wel zo handig!

Stuur ons een bericht

Contactgegevens

Telefoonnummer: 055 576 2872

WhatsApp: 06 516 444 59

Email: info@accuworld.nl

Openingstijden

Ma: gesloten

Di – Vr: 09.00 – 17.30 uur

Za: 09.00 – 15.00 uur