E-bike accu check voor Hemelvaartsdag

E-bike accu check voor Hemelvaartsdag

Accuworld - E-bike accu check voor HemelvaartsdagHemelvaartsdag 2019 komt er weer aan. Voor veel mensen een lang weekend en dus een uitgelezen mogelijkheid om lekker met de e-bike eropuit te gaan.

Wilt u zeker zijn dat u gedurende dat weekend lekker en veilig kunt fietsen met uw elektrische fiets? Laat dan tijdig uw accu controleren door Accuworld.

 

Accuworld meet uw accu helemaal door zodat u precies weet wat de capaciteit is en of u het hele weekend – en uiteraard de hele zomer – met een gerust hart op weg kunt.

 

Onze ervaren medewerkers werken met professionele apparatuur zodat u zeker bent dat de resultaten nauwkeurig zijn. Heeft u daarbij vragen, dan kunt u die direct aan deze medewerkers stellen.

Is de accu van uw e-bike onverhoopt niet meer goed, dan verkennen wij met u een passende oplossing.

 

Wilt u ook uw e-bike accu laten controleren door Accuworld voor Hemelvaartsdag? Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze winkel in Apeldoorn.

De kosten voor onze accu check zijn € 10,- per accu. Het doormeten en testen neemt wat tijd in beslag en om deze reden hebben wij uw accu een dag nodig. Het is dus geen test waar u op kunt wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *