Accuworld repareert en reviseert uw e-bike accu

Accuworld reviseert en repareert uw e-bike accu voor u.

Door de toenemende populariteit van de elektrische fiets in de afgelopen jaren, zien we ook steeds vaker problemen met de accu’s van deze e-bike. De problemen kunnen onder andere een verminderde capaciteit of  kapotte elektrische onderdelen zijn. Gelukkig is het mogelijk om dit te herstellen.

Accuworld werkt al vele jaren samen met diverse grote e-bike producenten en heeft in die tijd duizenden accu’s van een nieuw leven voorzien. Wij kunnen u ook helpen als u problemen ervaart met uw e-bike accu.

Accuworld - e-bike accu - accu revisie en reparatieVoordelen

De voordelen van een revisie of reparatie van uw accu door Accuworld zijn divers. Allereerst is er het financiële voordeel. Wanneer uw accu niet meer goed presteert en u overweegt een nieuwe accu te kopen, is een revisie mogelijk een optie. Wanneer revisie mogelijk is, scheelt dat u veel geld.

Daarnaast werken wij bij Accuworld alleen maar met topkwaliteit onderdelen. Door bepaalde onderdelen in uw accu te vervangen door nieuwe, wordt de capaciteit en daarmee het bereik, soms hoger dan bij het origineel. Wij sealen uw accu na reparatie of revisie zodat deze alle weersinvloeden aankan.

Een derde voordeel is dat het heel vertrouwd is om uw e-bike accu bij ons te laten controleren, repareren of reviseren. Wij staan garant voor kwaliteit en bieden u daarom gewoon een jaar garantie op ons werk.  Wij testen na elke revisie ons werk en ook het Battery Management System. Zo bent u zeker van kwaliteit en nog vele veilige fietskilometers.

Nadelen

Een nadeel van de nieuwere e-bike accu’s is, is dat niet elk type voor revisie of reparatie geschikt is. Het kan dus zijn dat u een model heeft, waar wij helaas niet mee kunnen werken en waarmee u dus verplicht bent een nieuwe te kopen als er wat aan mankeert.

Kwaliteitsmerken

Accuworld richt zich op het repareren en reviseren van e-bike accu’s. Door de jaren heen hebben onze vakmensen elk type accu en elk soort e-bike in de handen gehad en mee gewerkt. We hebben gezien dat onderdelen van lage kwaliteit, zoals uit China, niet goed werken én niet veilig zijn. Om deze reden werken wij alleen met onderdelen van bekende en grote merken, zoals Panasonic, LG, Samsung en Sony.

Accuworld helpt jou graag wanneer jij problemen ondervindt met jouw e-bike:

  • Is de actieradius minder?
  • Laadt de accu niet meer op?
  • Werkt het Battery Management Systeem niet meer naar behoren?

Wellicht zijn er problemen met de accu.

Onze specialisten kunnen jouw accu helemaal doormeten en precies vertellen wat ermee aan de hand is. Wanneer reparatie of revisie nodig, of mogelijk is, bespaar je veel geld ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe accu. Het is dus zeker de moeite waard om contact met ons op te nemen wanneer jij merkt of vermoed dat de accu van jouw elektrische fiets niet meer helemaal goed is.

Neem contact met ons op