Gastenboek

Gastenboek2018-07-24T14:35:03+00:00

Lees hier het gastenboek van Accuworld of plaats zelf uw ervaringen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Peter schreef op 24 juli 2018 om 14:41:
Altijd vriendelijke bediening. Serieus meedenken en lijken niet alleen uit op snelle wint maken. Doen hun best de klant met een goed gevoel te laten vertrekken. Zelfs als je met iets raars aankomt wat je ergens op de kop hebt getikt en onbruikbaar blijkt te zijn, geven ze toch een service en helpen je "probleem" op te lossen op een manier die je tegenwoordig maar heel zelden nog ziet. Zelf vanuit Twente rij ik hierheen voor de goede service.
Iris schreef op 24 juli 2018 om 14:41:
Is alweer even geleden, maar ben vorige maand geweldig geholpen! Wat een goede klantenservice, positief onderscheidend! Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd goed meegedacht. Hier kunnen veel winkels een voorbeeld aan nemen. Top!
Robert van den Ouden schreef op 24 juli 2018 om 14:41:
na lang wachten op de reparatie van onze huka rolstoelfiets was het vandaag de dag dat wij onze nieuwe accu van accuworld mochten proberen en wat schetste onze verbazing de accu was veel betyer dan de nieuw bijgeleverde accu resultaat veel meer rijplezier CONCLUSIE waar voor je geld robert
J. Vonk schreef op 24 juli 2018 om 14:40:
De Mob. Telefoon een al oude Siemens van mijn vrouw gaf de geest de accu Laadde niet meer op einde verhaal dachten we, maar nee hoor er werd eerst in de winkel tussen de tientallen modellen gekeken, en toen hij daar niet meer tussen zat, werd er een besteld en met een dag of 3 kreeg ik een telefoontje dat hij voor me klaarlag, Fantastisch !!!! gewoon en hij werkt weer als nieuw. bedankt mensen.
H Timmerman schreef op 24 juli 2018 om 14:38:
We hebben hier een maand geleden een Giant Twist gekocht voor een schappelijke prijs met gereviseerde/nieuwe accu's en hij bevalt uitstekend. Goed en vriendelijk geholpen.
H. Scheerooren schreef op 24 juli 2018 om 14:35:
Opgelucht. 2 fietsen waarvan beide accu's niet meer wilden opladen. Is het de accu of de lader? Toevallig allebei tegelijk ook nog. Helaas van meneer Giant geen garantie meer. Accuworld bracht het antwoord. Beide laders waren defect. Okee; voor 75 een tweedehands mogen overnemen waar er 2 tegelijk op aangesloten kunnen worden. Dat klinkt beter dan 2x 540 euro voor nieuwe accu's. TOPservice!
Dick Verboom schreef op 24 juli 2018 om 14:27:
Uitstekende nazorg en snelle analyse. Duidelijke uitleg wat er aan de hand was (gebroken soldeerverbinding). Ter plekke meteen hersteld. Goede persoonlijke service. Zegt het voort !