iPhone batterij vervangen?

Wanneer je een iPhone of iPad gebruikt dan zal na verloop van tijd de batterij (accu) minder gaan presteren. Dit is een proces dat je lastig  kunt tegenhouden. Soms helpt het kalibreren van de iPhone batterij wel of deze iPhone tips. Maar op een bepaald moment is de batterij op. Vanaf iOS 10.2.1 kun je controleren of de batterij van je iPhone of iPad vervangen moet worden.

Dit kun je doen via de instellingen van iOS, ga hiervoor naar Instellingen ▸ Batterij. Wanneer de batterij vervangen dient te worden zal de boodschap ‘Je iDevice-batterij heeft mogelijk onderhoud nodig’ verschijnen. Maar wat moet je dan doen?

Vanaf iOS 11.3 kun je nog gedetailleerder de status van je batterij bekijken en kun je het bewust trager maken van je iPhone uitschakelen. Alle info lees je in deze iPhone tip .

 

Moet ik de batterij van mijn iPhone of iPad vervangen?

Wanneer je bovenstaande melding ziet verschijnen in de batterij-instellingen dan kun je er vanuit gaan dat de batterij vervangen moet worden. Met behulp van een automatische diagnostische iOS-test is gedetecteerd dat de batterij in je iPhone of iPad mogelijk moet worden vervangen. Dit is een logisch proces, na verloop van tijd kan de batterij minder ladingen vasthouden en zal de batterijduur verkorten.

Je kunt nu zelf de afweging maken of je de batterij wilt vervangen. Wanneer je merkt dat de gebruiksduur optimaal is en je eigenlijk je iDevice dagelijks kunt gebruiken is het niet nodig om deze onmiddellijk te vervangen. Na verloop van tijd zul je merken dat de melding wordt aangepast en dat je de batterij ‘moet’ laten controleren. Ook dan maak je zelf de afweging.

 

Accuworld vervangt jouw iPhone batterij

Bij Accuworld hebben wij jarenlange ervaring met het vervangen van batterijen en accu’s van smartphones. Hierdoor kunnen wij snel en goed jouw batterij vervangen, zodat jij nog jaren plezier kunt beleven aan jouw iPhone. Afhankelijk van de drukte, kan het vervangen van jouw iPhone batterij al in 15 minuten. Wel zo makkelijk!

 

bron: https://www.appletips.nl/iphone-batterij-vervangen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *