Lege batterijen inleveren bij Accuworld

Accuworld - Stibat Partner-NLOfficieel inleverpunt

Heb jij lege batterijen en wil je ergens inleveren? Kom dan naar Accuworld. Lege batterijen lever je bij Accuworld in; wij zijn een officieel Stibat inleverpunt.

 

Lege batterijen gooi je natuurlijk niet zomaar bij het vuilnis en laat je ook niet in jouw huis slingeren. Daarom is het handig om ze eens in de zoveel tijd weg te brengen naar een plek waar ze goed en veilig worden verwerkt, zodat het ook nog eens goed is voor het milieu. Accuworld is een van de locaties in Apeldoorn waar jij terecht kunt met jouw lege batterijen.

 

Lever batterijen in en win!

Bijkomend voordeel is dat wij een officieel inleverpunt zijn voor Stibat en dat je met jouw batterijen daardoor kans maakt op leuke prijzen! Door lege batterijen bij ons in te leveren, maar je elke maand kans op een reischeque van € 1000,-, of een reischeque’s van € 500,-, of een cadeaubon. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld én uitgegeven door Stibat.

Voor meer informatie over deze te gekke actie en hoe je meedoet, kijk je op de website van Stibat.

 

Lege batterijen inleveren bij Accuworld is makkelijk en snel. Kom langs en help het milieu én maak kans op die te gekke prijzen. Wij zeggen Win-Win.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *