Elektrische Fiets Accu’s

Elektrische Fiets Accu’s2018-07-19T08:32:03+00:00

Elektrische Fiets Accu’s van Accuworld

Elektrische fiets

De fiets met trapondersteuning is inmiddels een bekend beeld in Nederland, maar ook in andere landen.

De elektrische fiets heeft zich inmiddels ver door ontwikkeld in verschillende richtingen. Was deze fiets in het begin vooral gericht op mensen op leeftijd of met een handicap en maakte het de fietsers niet veel uit hoe de fiets eruit zag, tegenwoordig zijn er vele varianten voor jong en oud.

De traditionele fiets die onder andere door Sparta, Batavus, Giant en Batavus wordt gemaakt staat nu in de winkel naast elektrisch ondersteunde mountainbikes en bakfietsen.
Accu revisie service

Wist u dat u uw elektrische fiets accu ook kunt reviseren? Heeft u problemen, of is de kracht uit uw huidige elektrische fiets accu en heeft u geen zin om honderden euro’s neer te leggen voor een nieuwe accu? Wacht niet langer en maak gebruik van deze service. Lees snel verder hoe uw accu gereviseerd kan worden.

Onderzoek

Om de accu goed te onderzoeken testen wij allereerst de accu en de lader. U ontvangt na het testen (op aanvraag) een uitgebreid testrapport en nemen wij automatisch contact met u op over de vervolgstappen. Na dit traject kunt u besluiten tot revisie van uw batterij. Kosten voor dit onderzoek zijn € 10,- ( deze kosten krijgt u terug bij revisie van de accu)

Kosten voor een uitgebreid onderzoek bedragen € 10,- 

Om uw accu aan te melden voor deze service kunt u ons een e-mail sturen of bellen. De kosten worden achteraf berekend en altijd eerst vooraf met de klant gecommuniceerd. U kunt uw accu naar ons toe sturen, of langs brengen.

Revisie

Bij revisie worden alle cellen vervangen voor nieuwe. Dus in de bestaande behuizing wordt een compleet nieuw accupakket gezet.Daarnaast zullen wij in veel gevallen ook de BMS (battery management system) vervangen.

Dit bespaart u in veel gevallen veel geld. Uw accu is weer minimaal zo goed als een nieuwe accu. Wij geven u dan ook 12 maanden garantie. (Graag geven wij een uitleg desgewenst over ons garantie beleid). Tevens is het in veel gevallen mogelijk om uw oorspronkelijke actieradius te verhogen.

Bekijk alle merken voor een fietsaccu revisie

Ebike accu specialist!

Accuworld - ebike elektrische fiets accus en meer

Bekijk de prijslijst voor nieuwe ebike accu's

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op met een passend advies.

[table id=1 /] [table id=2 /] [table id=3 /]