Donderdag 17 januari 2019 was er opnieuw brand bij Stella Fietsen in Nunspeet. De brand, die ruim een uur woedde, heeft tientallen Ebikes en honderd fietsaccu’s verwoest.

Rond half tien in de avond kwam de melding van brand binnen bij de brandweer. Omdat er de afgelopen tijd vaker brand is geweest, handelde de brandweer snel en schaalde direct op. Eenheden uit diverse omliggende dorpen en steden schoten te hulp. Door dit goede optreden was de brand snel onder controle.

Ondanks de vele rook en verwoeste accu’s, lijkt de schade mee te vallen en konden de werknemers vrijdagochtend gewoon aan de slag. De brandweer doet onderzoek naar de oorzaak en sluit brandstichting niet uit.

 

Accuworld werkt uiteraard ook met Stella Fietsen accu’s. Wij kunnen uw Stella accu nog gewoon reviseren en u hoeft zich dan geen enkele zorgen te maken over de kwaliteit of brand. Wij werken alleen met hoogwaardige kwaliteitsartikelen en elke revisie wordt zorgvuldig uitgevoerd. Zo garanderen wij dat uw Stella accu veilig, betrouwbaar en goed is.

 

Bent u een fietsenmaker en bent u bang voor brand? Dan hebben wij de perfecte blusser voor u! De N-EXT Brandblusser hebben wij mede ontwikkelt en is speciaal voor Lithium-ion (Li-ion) batterijen. Deze treft u ook in fietsaccu’s. Bekijk hier de range die wij bieden voor deze topkwaliteit blussers.

 

 

Bronnen: Omroep Gelderland, de Stentor en de Telegraaf.