Peter van Leeuwen tweewielers is al decennia lang een begrip als het gaat om fietsen in Zuid Holland. Met een prachtige fietsenwinkel in Hoek van Holland heeft hij – samen met zijn zoon en vrouw – een grote vaste klantenkring.

In deze blog willen we Peter van Leeuwen Tweewielers in het zonnetje zetten. Ze zijn al jaren een vaste klant en partner van Accuworld en dit waarderen wij enorm.

 

Geschiedenis

In 1982 begon Peter van Leeuwen met een fietsenwinkel in Westmaas. Dit werd al snel een goed lopend bedrijf en na 13 jaar werd er dan ook een tweede fietsenwinkel gestart in zijn woonplaats Hoek van Holland. 4 jaar later besloot Peter om zich geheel op de nieuwe winkel te richten en werd de eerste winkel verkocht. Dit bleek een goede keus, want de klantenkring groeide goed door en tegenwoordig is het een bekend bedrijf als het gaat om alles wat met fietsen, fietsonderdelen, fietsaccessoires en meer te maken heeft. Peter verkoopt een uitgebreid assortiment van grote merken als Gazelle, SParta, Cortina en meer.

Service

Als het gaat om service, is eigenlijk niets te gek bij Peter van Leeuwen Tweewielers. Zo worden fietsen gratis gehaald en gebracht door heel het Westland, Maassluis en Vlaardingen. Ook streven zij ernaar om alle reparaties binnen 24 uur klaar te hebben. Alles is erop gericht om klanten tevreden te stellen.

Daarnaast zijn alle medewerkers zeer kundig en vol kennis als het gaat om verkoop, onderhoud en reparatie.

 

Wilt u meer weten over Peter van Leeuwen Tweewielers, bezoek dan eens hun website.

 

Wilt u ook een samenwerking met Accuworld? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!