Accuworld Verzendinstructies

Heeft u een accu welke toe is aan revisie? Dan helpen wij u graag verder!

Hieronder leest u onze verzendinstructies, zodat u gemakkelijk kan zien wat u moet doen om uw revisie zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Heeft u hierna toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor uw bestelling en uw vertrouwen in Accuworld!

Wij hebben uw revisie-aanvraag ontvangen. Uw bestelling is daarmee succesvol. Hier leest u wat u nu moet doen om uw revisie te bespoedigen.

U kunt van Accuworld verwachten dat wij het revisieproces zo snel mogelijk voor u voltooien. De retourdatum die u van ons krijgt is echter een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Om de revisie zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij in dit document een handleiding voor u gemaakt met verzendinstructies. Deze kunt u volgen om uw revisie accu gemakkelijk naar Accuworld te sturen.

U kunt op de komende pagina’s lezen hoe u uw accu verpakt en naar ons toestuurt.

Tijdens de revisie gaat Accuworld uiteraard zo voorzichtig mogelijk om met uw accu. In onze werkplaats doen wij er alles aan om uw accu niet te beschadigen. Het kan echter voorkomen dat er kleine reparatie sporen op de behuizing van de accu komen door onze werkzaamheden.

Let op:

Print ook onze checklist uit, vul hem in en stuur deze mee met uw revisie accu. Zonder deze gegevens kan Accuworld uw accu niet reviseren! 

Voeg ook een kopie van uw factuur toe aan de revisie accu, zodat wij al uw gegevens hebben.

Hoe verpakt u uw revisie accu

 Stap 1: Uw accu én oplader goed verpakken in een doos

Het is belangrijk dat u uw accu goed verpakt wanneer u deze naar ons toestuurt. Dit voorkomt schade aan de accu tijdens de verzending.

Wij raden u aan om de accu in een stevige doos te verpakken en het formaat van de doos enigszins op het formaat van de accu af te stemmen.

Het verpakken van de accu kunt u het beste zo doen, dat er aan alle kanten van de accu een dempend materiaal aangebracht wordt. Denk aan bubbelplastic of kranten.

Plaats de accu nooit los in een te grote doos, zodat deze kan gaan schuiven of schudden. Dit beschadigt uw accu tijdens het verzenden.

Om uw accu goed te kunnen testen tijdens de revisie, hebben wij ook uw oplader nodig. Stuurt u deze dus met de accu mee.

Hieronder ziet u een foto van hoe uw accu verpakt kan worden.

Accuworld - revisie verzenden goed ingepakt

Stap 2: De doos klaarmaken voor verzending met een verzendlabel

Als u uw accu goed en stevig heeft ingepakt, kunt u uw verzending klaarmaken door het verzendlabel op de doos te plakken. Hieronder treft u een voorbeeld verzendlabel, met onze adresgegevens. Uw ordernummer treft u in de email die u van ons gehad heeft bij het aankopen van de accurevisie op onze website.

Accuworld - revisie verzenden gegevens

Accuworld

O.v.v. ordernummer:

Monseigneur Nolensstraat 19

7331 RB

Apeldoorn

 

Stap 3: De doos verzenden

U kunt uw revisie accu nu naar Accuworld verzenden.

Via een PostNL punt (of DHL, UPS, wat voor u het makkelijkst is) bij u in de buurt kunt u uw doos laten klaarmaken voor verzending. Na betaling, welke voor uw eigen rekening is, krijgt u een verzendbewijs. Bewaar deze goed, het is het bewijs dat u uw accu naar ons heeft gestuurd.