0

Accuworld repareert elektrische apparaten

Vandaag is de nieuwe campagne van SIRE gestart, waarmee de stichting mensen wil doen bewegen om niet direct kapotte spullen weg te gooien, maar meer repareren. Accuworld is al langer bezig met het repareren van van alles wat elektrische onderdelen bevat. Accuworld repareert elektrische apparaten; heeft een kapot apparaat, kom dan bij ons langs!

 

Accuworld - Accuworld repareert elektrische apparatenZelf repareren of laten repareren?

Wanneer een apparaat kapot is, ga je dan zelf repareren of laat je het apparaat repareren door een specialist? Deze keuze hangt uiteraard in de eerste plaats af van de mogelijkheden die je zelf hebt. Heb je de kennis én de materialen voor handen om zelf iets te repareren? Dan is dit zeker een optie. Niet alleen bespaar je hiermee het meeste geld ten opzichte van nieuw kopen, maar ook geeft het een lekker gevoel wanneer je zelf iets maakt en dit weer in gebruik kan nemen.

Daarentegen zijn er dingen die mensen niet zelf kunnen of willen repareren. Hiervoor zijn er vele specialisten die dit graag voor je doen. Met een beetje geluk zit er een dergelijke specialist in de buurt. In het geval van Accuworld kun je jouw te repareren elektrische apparaat gewoon inleveren in een van onze depots. Deze zitten door heel het land. Je kunt deze depots vinden op onze contactpagina. Door een specialist in te schakelen, bespaar je jezelf moeite en tijd, maar bespaar je vaak alsnog geld ten opzichte van een nieuw apparaat. Dit is zeker het geval bij duurdere spullen – en uiteraard niet echt van toepassing op hele goedkope apparaten.

 

De voordelen van repareren

Repareren heeft natuurlijk een aantal belangrijke voordelen ten opzicht van iets nieuws kopen. Allereerst bespaar je in de meeste gevallen veel geld. Dit is zeker het geval wanneer het een goedkoop onderdeel is dat vervangen moet worden, of wanneer je het betreffende onderdeel nog hebt liggen. Uiteraard geldt ook dat een goedkoper apparaat vaak makkelijker zelf te repareren is, maar dan dient de vraag toch of aanschaf van een nieuwe niet makkelijker is. Denk aan een uur zelf klussen voor iets van 15 euro. Echter een ander heel belangrijk voordeel is dat het hergebruiken en repareren van zaken gewoon goed is voor het milieu. Wanneer ze niet op de stort of vuilverbranding belanden, scheelt dat met de belasting voor onze omgeving. Wel zo prettig.

 

Een gezond milieu begint bij jezelf. Kapotte of niet werkende spullen niet direct weggooien is een goede start naar een beter milieu én het bespaart je geld! Wat wil je nog meer.

Accuworld repareert elektrische apparaten. Wil jij weten of jouw kapotte elektrische apparaat nog te redden valt en of het financieel aantrekkelijk is? Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen of even te bellen. Wij denken graag met je mee voor de mogelijkheden, geven advies en repareren voor je wanneer mogelijk.

We hebben nu nog een enigszins beperkte werkplaats, maar vanaf de overgang naar het nieuwe pand in 2020, is er een gehele werkplaats gewijd aan het repareren van apparaten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts