Vanaf september 2019: 2 jaar garantie op onze accu revisies

Accuworld staat voor kwaliteit. Om elke klant te laten weten dat wij achter ons werk staan en topkwaliteit bieden, geven wij vanaf nu 2 jaar garantie op onze accu revisies!

 

Dat de accu van uw e-bike minder wordt, merkt u aan een aantal dingen. Zo kunt u bijvoorbeeld minder ver fietsen voordat de accu leeg is; de accu kan steeds korter gebruikt worden. Ook kan het zijn dat er zich problemen voordoen met het laden.

In dergelijke gevallen is het handig om met uw accu langs te komen bij Accuworld. Wij meten uw accu professioneel door, zodat u snel weet wat de daadwerkelijke staat van uw accu is. Aan de hand van onze bevindingen, gaan we met u in overleg over wat het beste is.

 

Een accu revisie bespaart geld

Het aanschaffen van een nieuwe accu voor uw elektrische fiets is meestal een duur grapje. Gelukkig kunt u gemakkelijk geld besparen, zonder aan kwaliteit in te leveren. Met een accu revisie door Accuworld wordt uw accu namelijk weer net zo goed als nieuw, of soms zelfs beter. Dit komt door de topkwaliteit onderdelen die wij gebruiken, welke in sommige gevallen beter zijn dan de oorspronkelijke onderdelen. Een accu revisie is vrijwel altijd een stuk goedkoper dan een nieuwe accu en zo bespaart u dus direct geld!

 

Garantie verlengd: nu twee jaar garantie

Om u als klant nog beter te bedienen én omdat wij zeker zijn van het werk dat wij leveren, bieden wij vanaf nu – september 2019 – 2 jaar garantie op onze accu revisies. Uitgesloten van garantie zijn wel gevallen van waterschade of diepte ontladingen.

Deze garantie telt alleen voor accu revisies die vanaf 1 september 2019 gekocht en of uitgevoerd zijn.

Voor alle overige gevallen kunt u met een gerust hart bij ons terecht en zullen wij u verder helpen.

 

Wilt u een revisie voor uw accu? Bekijk dan ons assortiment aan revisie accu’s. U kunt eenvoudig online een revisie kopen. Hierna stuurt u uw accu naar ons toe, waarna wij aan de slag gaan. U kunt uw accu ook inleveren bij een van onze depots. Zij zorgen er dan voor dat uw accu bij ons komt. Wel zo gemakkelijk. U vindt alle depots op onze contactpagina.

Kunt u uw accu niet vinden in ons assortiment? Geen nood. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *